Воскресенье, 19.05.2024, 22:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Календарь
«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наш опрос
Лучший игрок ФК '' Локомотив '' Жмеринка?
Всего ответов: 289
Форма входа
Последный матч
ФК " Строитель " - ФК " Локомотив " 1 - 0
Block title
Сайт о Лондонском Арсенале
ФК "Локомотив"
Главная » 2009 » Июнь » 20 » Чому це відбувається з нами? Хто винен?
Чому це відбувається з нами? Хто винен?
08:19
Чому це відбувається з нами?
Хто винен?




16.06.09 року команда ФК «Локомотив» провела тренування на стадіоні Локомотив.
А вже 17.06.09 року на полі стадіону з’явились таблички з написом, що ви бачити на початку статті.
18.06.09 року коли команда зібралась на чергове тренування їй було ЗАБОРОНЕНО тренуватися. На яких це підставах здійснено – невідомо! Офіційна причина – поле засіяно травою. Як альтернатива було запропоновано проводити тренування на запасному полі. А як проводити там тренування? Трава на запасному полі досягає рівня майже коліна – як там можна бігти? Про кількість «кочок» та «ямок» взагалі не потрібно згадувати! Після тренування там – можна втратити багато гравців з різними видами пошкоджень. Тренуватися футболістам на запасному полі такої якості, це те саме, що займатися боротьбою на дірявих матах. Рівень травматичності однаковий.
Про те ціна за оренду поля, що основного, що запасного – однакова. Як таке може бути? І де таке можливо? В ЖМЕРИНЦІ !!!
І взагалі, що найголовніше, директор стадіону Скибюк В. (вибачте будь-ласка не знаю як по-батькові) на початку сезону обіцяв команді, що вона зможе проводити тренування на основному полі з 9 травня (до 9 травня тренувалися на запасному) до кінця сезону. Але, нажаль, його слова вистачило лише на 37 днів. Хоча гравці команди ще жодного разу не відмовили директору стадіону у допомозі, коли він її від нас потребував.

Повернемося до засівання поля.
Виникає запитання, хто надав право засіювати поле, у кого виникла така думка? Якщо, чемпіонат області, в якому приймає участь команда, закінчується лише 8 липня поточного року. Нагадаю, що поле засіяно (при наймі так сказано, що засіяно) 17 червня. Чергова по стадіону 18 червня повідомила нам, що потрібно почекати декілька днів, щоб трава проросла і так мовити закріпилась у грунті – що ж це за такій сорт трави, що проростає і закріплюється за декілька днів (напевно, такій самий яким засівають найкращі газони світу на стадіонах «Уємблі», «Стадіо Олімпіко», «Сан-Сіро», «Камп Ноу», «Олд Траффорд», «Сантьяго Бернабео» та інші). При попередньому керівнику стадіону Карасьову В.І. – на полі не грали до двох місяців після засівання газону; і засіювали газон: після сходження снігу – ранньою весною; і в перерві між чемпіонатами влітку. А цього річ команду просто вирішили залишити на фініші сезону без стадіону.
А в Жмеринці ще повинно відбутися ДВА домашніх матчі: 24 червня проти ПФК «Нива-2» (Вінниця) і 4 липня проти ФК «Бекхєм» (Чернівці). Добре, що перший з них не відбудеться, команда з Вінниці знялась зі змагань, - а де грати 4 липня? Можливо в найближчих селах: Браїлові, Северинівці, Станіславчику, Жуківцях та інших – і це при тому, що Жмеринка має одне з найкращих футбольних полів в обласному футболі (хоча це не заслуга теперішнього керівництва стадіону!).
Ми згодні з тим, що поле потрібно засіювати і підживлювати новою травичкою, але це потрібно здійснювати після закінчення сезону (точніше після останньої гри сезону на газоні стадіону) тобто після 4 липня. Команда піде у відпустку, коли розпочне підготовку до нового сезону то на початку будуть фізичні вправи і поле знадобиться лише аж на початку серпня місяця. Тобто, цілий місяць буде, на те, щоб оновити і додати «сили» газону стадіону «Локомотив». Але нажаль в Жмеринці – все здійснили навпаки – «на користь команді».

У команди виникають сумніви чи потрібна взагалі футбольна команда місту Жмеринка. Склад команди складають вихованці Жмеринського ДЮСШ – середній вік команди становить 19,5 років і ця вікова планочка піднята до цієї цифри за рахунок двох більш старших гравців Пономаренко Андрія (1982 р.н.) та Гороля Дмитра (1985 р.н.) – відняти вік цих двох гравців і командний вік становить вже -18,9 років. Наймолодша команда чемпіонату області! І по грі в другому колі її називають найперспективнішою! І в цих молодих гравців, які грають не за гроші (їх немає) а за честь міста, забирають найголовніше – їх мрію, їх захоплення, їх гордість – забирають можливість грати в улюблену гру – футбол. Напевно, мають бажання, щоб ці хлопці – гордість міста – замість стадіону почали ходити в підвали, ліси, на лавочки. Щоб не змагалися хто швидше пробіжить, хто заб’є найкрасивіший гол, хто краще вміє жонглювати м’ячем – а щоб почали змагатися хто більше вип’є алкоголю, хто здійснить більше «широк», хто викурить більше цигарок за один день – ВИ ДО ЦЬОГО ПРАГНЕТЕ?

Футбольний Клуб «ЛОКОМОТИВ» благає людей які можуть вплинути та вирішити дану ситуацію ДОПОМОГТИ! В першу чергу ми звертаємося з проханням до міського голови. Шановний ВІКТОР МИКОЛАЙОВИЧ ЖЕРЕБНЮК – ДОПОМОЖІТЬ будь-ласка НАМ, вирішіть дану проблему !!!
Просмотров: 1247 | Добавил: Блейд | Рейтинг: 4.8/4 |
Всего комментариев: 4
4 Сплюха  
2
Мда, хлопці не переймайтеся, таке ж можливо тільки в нашому місті...а на рахунок поля, щось придумаємо, а, може і хтось допоможе... ВСЕ БУДЕ ОК !!!

3 pingvin  
2
мда,дурализм!куда мир катеться,такое впечетления что вобще ничего не кому не надо!хотя сама мерия говорит что она за спорт,а поддержки ихней совсем не видно и никаких вкладов в спорт они не делают думаю только о себе!!!ЛОКО мы все равно с тобой!!!держись!!!Бо на ето есть преспектива!

2 =)  
2
блін. та не хочеться вірити в те, що Скібюк це зробив спеціально. ЗІ зміною дерекції парку, на мою думку, все пішло на лад... але що вже говорити?! треба якось це вирішувати
Як вам особистий візит до міського голови. Він сам захоплюється футболом - має зрозуміти....

1 Sashafcdk  
2
Ето полный капец...
ПОМОГИТЕ КТО МОЖЕТ РЕШЫТЬ ЕТУ ПРОБЛЕМУ!!!!

Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024